Om företaget

När du kliver in i Johans Värld kommer du att märka att det är i mötet mellan människor, som det händer storslagna saker. Mötet är någonting vi tar tillvara på allra bästa sätt.

I varje projekt tillförs ett mervärde i form av kreativa perspektiv och lösningar. Exakt vad som händer kan man aldrig veta, men det finns alltid en gemensam nämnare - affärsutveckling.

Med uppdragsspecifika glasögon i varje kundmöte fokuserar vi på dig, dina behov och verksamhetens budskap. Det du kommunicerar och vill förmedla ska kännas, märkas, synas och höras - i alla lägen och på rätt sätt. Framför allt ska det träffa din målgrupp rakt i hjärtat.

Om Johan Engström

Bakom företaget Johans Värld står Johan Engström, som är en personlig, nytänkande och underhållande "infotainer" och "tänkolog" med en bakgrund som lärare. När du möter Johan i olika sammanhang får du vara beredd på att det oväntade inträffar.

Johan Engströms arbetssätt kännetecknas av delaktighet och närvaro. Han brinner för lärande och utveckling och har flera pedagogiska koncept på sin meritlista. När han medverkar som konferencier, programledare eller moderator kan ni förvänta er att bli överraskade.