Erbjudanden

Johans värld erbjuder flera koncept inom affärsutveckling. Du är välkommen att boka en föreläsning, workshop eller hel process. Läs om våra koncept och låt dig inspireras. Därefter anpassar vi eventet efter din verksamhets behov.

Möten och event

I vilken form du än väljer att anlita Johans värld kan företaget leverera en helhetsupplevelse där budskap, upplägg, val av plats och teknik stämmer överrens med dina önskemål.

Erbjudande inom möten och event:

  • föreläsningar, seminarier och workshops inom områden som kundbemötande, paketering och service- och värdeskapande.
  • projektledning och stöd vid möten, konferenser, kickoffer och kundinbjudningar.

Johans Engström är också uppskattad konferencier, programledare och moderator, som med humor och värme tar er med på annorlunda upplevelse.

Kontakta och boka >>

AfterWorkStudio

Hur många ser inte fram emot veckans After Work med kollegorna? Nu har ni möjlighet att förena nytta med nöje och ta AW:n ett steg till! Det här är ett enkelt, roligt och effektivt sätt att ta upp företagets budskap under avslappnade former. Kanske vill ni sammanfatta veckan/året som gick eller blicka framåt. Till er hjälp har ni Johans Värld som agerar programledare för en välslipad och humoristisk talkshow.

Det ska vara kul på jobbet! Kontakta och boka >>

Filmgala.se

Det här är tävlingen som bygger på att odla varumärket inifrån. Tillsammans med dina kollegor ska du producera en reklam- eller informationsfilm, som ska visas internt vid ett senare tillfälle. Ledorden är humor och kreativitet.

Filmen får endast vara en minut lång. Kort och klurigt, eller hur? Här krävs ett gott samarbete och samsyn kring uppdraget.

www.filmgala.se